Achtergrond-afbeelding

Uitzendbureau starten

Ben je van plan om een uitzendbureau te starten en zoek je hier nog goede software voor? Kijk dan niet verder en start met Flexwell.

Flexwell icoon
in 1 minuut

Maak kennis met de nieuwste plansoftware

Met Flexwell bied je jouw opdrachtgevers en kandidaten een online omgeving voor je dienstenplannen, urenregistratie, facturatie en méér. Flexwell is speciaal ontwikkeld voor uitzendbureaus dus we weten wat het betekent om de planning rond te moeten krijgen en om alle openstaande diensten in te vullen.

Beeld uit video

Flexwell icoon
voor de planning

Alles in 1 plansoftware

Met de krachtige plansoftware van Flexwell maak je in een handomdraai diensten aan voor verschillende locaties. Geef per datum aan hoeveel medewerkers je nodig hebt en wat de werktijden zijn, supermakkelijk. Wil je iets wijzigen? Dan zoek je gemakkelijk en snel de dienst op.

Plan een demo

Flexwell icoon
voor de urenregistratie

Kandidaten declareren zelf

Na afloop van een gewerkte dienst kan een kandidaat zelf de gewerkte uren en reiskosten declareren in Flexwell. Wijkt de urendeclaratie af van de planning dan wordt de kandidaat gevraagd om dit toe te lichten. Hierdoor is altijd inzichtelijk voor de planning als de opdrachtgever wat er gebeurt.

Flexwell zelf proberen?

Flexwell icoon
factureert automatisch

Van declaratie naar factuur

Op basis van de goedgekeurde urendeclaratie rolt er automatisch een factuur uit Flexwelll. Alle afspraken met betrekking tot uurtarieven, toeslagen, reiskosten, onkosten, BTW en bemiddelingskosten worden automatisch overgenomen dus je hebt geen gedoe met het nazoeken van afspraken en het handmatig opstellen van facturen.

... en nog veel meer

Plaats hier de content

Bereken hier de gebruikskosten voor jouw uitzendbureau

Bij Flexwell betaal je alleen voor het daadwerkelijke gebruik, er zijn geen opstartkosten, minimale afname. What you see is what you get

De kosten worden maandelijks berekend op basis van de daadwerkelijk gewerkte uren die in Flexwell zijn gepland en gefactureerd. Hierbij betaal je een klein bedrag per gewerkt uur en per factuur die door Flexwell automatisch is opgesteld. Het gaat hierbij alleen om gewerkte uren want aan geannuleerde of vervallen diensten heb jij ook niets.

Ongeacht het aantal gewerkte uren, de grootte van jouw team of het aantal kandidaten en opdrachtgevers heb je altijd toegang tot alle functies van de software. We vinden we het belangrijk dat je altijd alle tools voorhanden hebt om verder te groeien.

Aantal kandidaten / zzp'ers
Aantal Flexwell gebruikers
Aantal gewerkte uren per maand
Vul het gemiddelde aantal uren in dat er maandelijks wordt gedraaid.
Aantal self-billing facturen per maand
Wil je geen gebruik maken van self-billing? Vul dan 0 in.
Aantal klant-facturen per maand
Wil je geen gebruik maken van Flexwell facturatie? Vul dan 0 in.

Veelgestelde vragen