Flexwell is dé plansoftware voor zzp-bemiddelaars!

Ben jij een zzp-bemiddelaar die dagelijks worstelt met het plannen van shifts en diensten voor je groeiende pool van zelfstandige professionals? Worden jouw kostbare uren opgeslokt door complexe planningen, last-minute wijzigingen en eindeloze communicatie met zzp-ers en veeleisende opdrachtgevers? Dan is het tijd om te ontdekken hoe Flexwell jouw werk revolutionair kan vereenvoudigen en optimaliseren!

Geen tijdrovende spreadsheets of rommelige papieren schema's meer. Met één geïntegreerd platform kun je jouw planningen moeiteloos beheren en in een fractie van de tijd klaar hebben. Daarnaast biedt Flexwell de mogelijkheid om alle contractadministratie en zzp-dossiers op één plek te beheren om te voldoen aan de eisen die aan bemiddelaars gesteld worden vanuit de veranderende wet- en regelgeving.

Kies voor een online omgeving die werkt! Laat jouw opdrachtgevers zelf diensten aanmaken en zorg dat jouw pool van zzp-ers reageren op de diensten waar zij beschikbaar voor zijn. Heb je te maken met een last-minute ziekmelding of een ad-hoc opdracht? Geen probleem, met Flexwell stuur je een gepersonaliseerd bericht naar de de zzp-ers die in aanmerking komen en nodig je ze gemakkelijk uit om zich beschikbaar te melden.

De voordelen voor jouw bemiddelingsbureau

De beste planningstool

Met Flexwell zet je gemakkelijk last-minute diensten online waar jouw pool zich dan direct op kan reageren.

Tarieven en facturatie

Iedere dienst krijgt het juiste tarief toegewezen en Flexwell factureert automatisch uren, reiskosten en bemiddelingskosten door.

Plan een kennismaking