Achtergrond-afbeelding

Overstapservice

Ben jij het zat om vast te zitten in de beperkingen van verouderde plansoftware? Stap dan over naar Flexwell, het kan gewoon! En wij doen er alles aan om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen

Overstappen is echt niet moeilijk

Het lijkt misschien een enorme klus om over te stappen naar nieuwe software voor jouw bureau, zeker als je de bestaande verouderde software nu nog iedere dag gebruikt. Bij Flexwell begeleiden we bij nieuwe klanten bijna altijd de overstap vanuit een bestaand pakket dus we weten heel goed wat er allemaal bij komt kijken!

Welke gegevens mogen mee?

Om een vliegende start te kunnen maken in Flexwell zorgen wij er in ieder geval ervoor dat alle informatie met betrekking tot jouw opdrachtgevers en kandidaten veilig worden geïmporteerd. Hierbij maakt het eigenlijk niet uit welke plansoftware je nu gebruikt, in vrijwel alle gevallen is het mogelijk om de belangrijkste gegevens eruit te halen.

Aan de slag met Flexwell

Onze experts zorgen er samen met jou voor dat Flexwell naadloos aansluit op jouw processen voordat je daadwerkelijk overgaat. Ook jouw team wordt hierbij niet vergeten, zij krijgen alle informatie en uitleg om vanaf dag 1 gebruik te maken van alle nieuwe mogelijkheden die Flexwell biedt. Samen zorgen we ervoor dat jouw bureau klaar is voor de toekomst.

Overstap FAQ