Flexwell voor kandidaten

Wanneer jouw bemiddelingsbureau gaat werken met Flexwell voor de dienstenplanning, urenregistratie en facturatie dan profiteren jouw kandidaten met je mee! De online plansoftware biedt een omgeving in jouw huisstijl waar jouw bestaande pool kan inloggen om direct het aanbod van werk te bekijken en hierop te reageren.

Met Flexwell schrijven nieuwe kandidaten zichzelf in bij jouw bureau met een Facebook, Google of LinkedIn account. Kandidaten maken zelf hun dossier compleet en kunnen zelf de documenten uploaden die jouw bureau nodig heeft voor de bemiddeling. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat nieuwe kandidaten sneller gematched kunnen worden.

Zijn jouw kandidaten ingeschreven als zelfstandig ondernemer (zzp)? Dan biedt Flexwell een aantal extra voordelen. Kandidaten kunnen pér dienst zien wat ze in rekening mogen brengen en nadat er gewerkt is maakt Flexwell automatisch een factuur namens de kandidaat op. Dit wordt ook wel self-billing of reverse-billing genoemd.

Kandidaten kunnen altijd online de planning bekijken en informatie opzoeken over de opdrachtgever waar ze zijn ingepland. Dit scheelt weer een telefoontje, appje of e-mail dat beantwoord moet worden! En vele kleine besparingen leveren een hoop op!

Voordelen voor kandidaten

Uren administratie

Gewerkte uren, onkosten en reiskoten kunnen door kandidaten zelf worden aangeleverd en er kan altijd worden

Extra voor ZZP-ers

Bij het reageren op werk zien zzp-ers direct de afgesproken uurtarieven en eventuele dienst-toeslagen. En na de dienst wordt automatisch een factuur namens de zzp-er verstuurd.

Plan een kennismaking