Flexwell voor startende bemiddelaars

Met Flexwell haal je de meest krachtige en betrouwbare no-cure, no-pay software in huis om jouw nieuwe bemiddelingsorganisatie of uitzendbureau op te bouwen. Door ons innovatieve prijsmodel betaal je alleen voor het gebruik en wanneer je daadwerkelijk omzet hebt. Daarbij kan je gelijk gebruik maken van alle functies die de software biedt, zonder investering, minimale afname of opstartkosten.

Ben je van plan om een uitzendbureau te starten en zoek je hier nog goede software voor? Of ben je al gestart met het bemiddelen van zzp-ers maar werk je nog met Whatsapp en Excel? Kijk dan niet verder en start met Flexwell.

Het Flexwell platform biedt alles wat een startende bemiddelaar nodig heeft; online inschrijving van kandidaten, planning, contract- en dossierbeheer en volledig automatische facturatie. Flexwell is jouw betrouwbare partner om je nieuwe merk online te lanceren.

Wij zoeken altijd naar ambitieuze en innovatieve ondernemers die door middel van slimme technologie méér willen bereiken!

Zet jij in op groei? Met Flexwell groeien we met je mee!