Flexwell voor backoffice-medewerkers

Als backoffice medewerker ben je de spin in het web waar jouw bureau op draait. Jij zorgt ervoor dat alle kandidaat-dossiers op orde zijn, dat de urenregistratie kloppend is, dat alle contracten met opdrachtgevers en zzp-ers getekend en actueel zijn en natuurlijk dat alle gewerkte uren, onkosten en bemiddelingskosten op tijd worden gefactureerd.

Veel bureaus maken gebruik van verschillende systemen om informatie in op te slaan waardoor je telkens bezig bent om de informatie te kopiëren. Met Flexwell is dit niet nodig. Het Flexwell platform verzamelt alle informatie met betrekking tot dossiers, de urenregistratie en de facturatie op één plek waar je vanaf ieder apparaat bij kan.

Door de krachtige tarieven-motor in Flexwell heb je alle gemaakte afspraken met opdrachtgevers en kandidaten bij de hand en worden deze automatisch verwerkt bij het opstellen van facturen. Daarnaast wordt er automatisch gesignaleerd op aflopende contracten en documenten die verlopen zodat je dossiers altijd op orde zijn.

Het maakt niet uit of je werkt voor een uitzendbureau, een zzp-bemiddelaar of een flexpool. Flexwell is jouw betrouwbare partner om jouw backoffice op rolletjes te laten lopen.