Flexwell voor flexpools

Ben je klaar om je flexibele schil (PNIL) de aandacht te geven die het verdient? Flexwell maakt planning en communicatie een fluitje van een cent. Snel en moeiteloos diensten verdelen, lastminute wijzigingen verwerken en samenwerken met je flexpool.

Binnen Flexwell maak je gemakkelijk nieuwe diensten aan waar kandidaten direct op kunnen reageren. Ook het wijzigen van diensttijden of het aantal medewerkers dat gezocht wordt doe je in een handomdraai. Zelfs waakdiensten en standby-diensten worden ondersteund waarbij medewerkers zelf kunnen aangeven of ze zijn opgeroepen of niet. Wijzigt er iets in de planning dan wordt dit automatisch gecommuniceerd aan alle betrokken collega's.

Begin een talent-pool en beheers de instroom van nieuwe medewerkers. Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich gemakkelijk online registreren bij jouw organisatie en vullen uploaden direct alle relevante gegevens in hun online dossier. Hierbij bepaal je zelf welke informatie en documentatie je nodig hebt om te beslissen of iemand toegevoegd kan worden aan de flexpool.

Is jouw organisatie klaar om de volgende stap te zetten in efficiëntie, flexibiliteit en succes? Met Flexwell dragen wij daar graag aan bij!

De voordelen voor jouw flexpool

Dienstenplanning

Gebruik de beste tools om gemakkelijk overzicht te houden en alle openstaande diensten te verdelen

Plan een kennismaking