Achtergrond-afbeelding

Tarieven

Bij Flexwell betaal je alleen voor zaken die jouw bedrijf ook direct inkomsten opleveren. Flexwell is gemaakt om jouw bureau te laten groeien en het prijsmodel groeit hierin met jou mee.

Gebruik de calculator hieronder en zie direct wat de kosten Flexwell voor jouw bureau zijn.

Wat zou Flexwell jou kosten?

Bij Flexwell betaal je alleen voor het daadwerkelijke gebruik, er zijn geen opstartkosten, minimale afname. What you see is what you get

De kosten worden maandelijks berekend op basis van de daadwerkelijk gewerkte uren die in Flexwell zijn gepland en gefactureerd. Hierbij betaal je een klein bedrag per gewerkt uur en per factuur die door Flexwell automatisch is opgesteld. Het gaat hierbij alleen om gewerkte uren want aan geannuleerde of vervallen diensten heb jij ook niets.

Ongeacht het aantal gewerkte uren, de grootte van jouw team of het aantal kandidaten en opdrachtgevers heb je altijd toegang tot alle functies van de software. We vinden we het belangrijk dat je altijd alle tools voorhanden hebt om verder te groeien.

Maak gebruik van de kostencalculator om te zien wat Flexwell jou gaat kosten.

Neem vrijblijvend contact op
Aantal kandidaten / zzp'ers
Aantal Flexwell gebruikers
Aantal gewerkte uren per maand
Vul het gemiddelde aantal uren in dat er maandelijks wordt gedraaid.
Aantal self-billing facturen per maand
Wil je geen gebruik maken van self-billing? Vul dan 0 in.
Aantal klant-facturen per maand
Wil je geen gebruik maken van Flexwell facturatie? Vul dan 0 in.

Gratis proefperiode

We richting in no time een eigen omgeving voor je in waar je Flexwell onbeperkt kunt uitproberen. Pas als je volledig overtuigd bent dat het van toegevoegde waarde zal zijn voor jouw bureau, wordt er kosten in rekening gebracht. Voor die tijd betaal je dus niks!

No cure, no pay software

Bij Flexwell rekenen we met een zogenaamde cumulatieve staffel. Dit betekent dat de kosten voor de eerste 1000 gewerkte uren altijd gelijk zijn maar dat de prijs per gewerkt uur daarna snel goedkoper wordt. Hierbij tellen we alleen daadwerkelijk gewerkte uren.

Ben je een grootverbruiker? Dan doen we je graag een gepersonaliseerd aanbod.

Aantal uurKosten per uur
1 - 1.000 0,225
1.001 - 2.500 0,20
2.501 - 5.000 0,15
5.001+ 0,125

Het facturatie-voordeel

Flexwell biedt jouw bureau optioneel de mogelijkheid om automatisch facturen op te stellen voor goedgekeurde urendeclaraties en bemiddelingskosten. We rekenen hierbij een klein bedrag per automatisch gegenereerde factuur. Jij bepaalt hierbij hoe vaak er wordt gefactureerd en dus hoeveel facturen er daadwerkelijk gedraaid worden.

Ben jij een zzp-bemiddelaar en wil je namens jouw kandidaten facturen opstellen en versturen (self-billing/reverse-billing). Dan heb je bij Flexwell ook de mogelijkheid om deze kosten door te berekenen. Je kan hiermee namelijk ook een extra service verlenen aan jouw kandidaten, aan jou de keuze of hier aan wil verdienen.

Kennismaking plannen
Kosten per factuur
0,50

Wil je óók jouw eigen app in de appstores?

Dat kán! Als je gebruik maakt van Flexwell dan kunnen jouw planners, kandidaten en opdrachtgevers gratis gebruik maken van de Flexwell mobiele app voor iPhone en Android telefoons. Hiermee kunnen zij direct alles regelen op hun mobiele telefoon en pushberichten ontvangen.

Het is ook mogelijk om een eigen app (branded) te lanceren Deze staat dan onder de naam van jouw organisatie inclusief de branding en huisstijl in de appstores. De mobiele app wordt hierbij volledig beheerd door Flexwell, wij zorgen ervoor dat deze altijd up-to-date is en aansluit op jouw platform.

De kosten voor een branded-app bedragen jaarlijks €2000,- (excl. BTW)