Lanceer je eigen werkplatform

Met Flexwell creëer je gemakkelijk een eigen werkplatform voor het werven van kandidaten en het plannen van diensten bij verschillende locaties van opdrachtgevers. Ook de facturatie kan je aan Flexwell overlaten. Onze whitelabel platform software is gemakkelijk aan te passen met het logo, de huisstijl en de teksten die jij gebruikt in jouw branding. Met onze standaard oplossing is het net alsof je zelf hebt geïnvesteerd in maatwerk!

Heb jij de ideale niche gevonden en ga jij de markt bestormen? Lanceer gemakkelijk jouw eigen werkplatform en richt je volledig op het opbouwen van jouw dienstverlening. De techniek laat je over aan Flexwell.

Ook voor bestaande bureaus is het starten van een werkplatform een goede manier om je te onderscheiden. Kandidaten verwachten tegenwoordig een fantastische online ervaring bij het zoeken naar werk en door de opkomst van grote werkplatformen wordt het steeds lastiger om concurrerend te blijven. Het is belangrijk om je bewust te zijn van de veranderende marktomstandigheden en innovaties en om je mogelijk aan te passen aan de opkomst van online werkplatformen.

Met Flexwell stijg je boven de concurrentie uit in de markt die jij het beste kent!