Over ons

Flexwell B.V. is in oktober 2021 opgericht met als doel de Nederlandse flexmarkt te bestormen met een nieuwe en innovatieve SaaS oplossing voor het matchen van personeel en het plannen van diensten. Flexwell komt voort uit de (her-) ontwikkeling van HuisartsenHulp.nl, een landelijk bemiddelingsplatform voor uitzendkrachten en zzp-ers in de huisartsenzorg dat al sinds 2010 actief is.

Het HuisartsenHulp platform en de bijbehorende werkwijze is de hierop volgende jaren zeer succesvol gebleken. Het was dan ook een no-brainer om de unieke aanpak beschikbaar te stellen voor derden. Eind 2019 hebben de ondernemers achter HuisartsenHulp B.V. en Wipkip B.V. (de ontwikkelaar) onderzoek gedaan naar de haalbaarheid van de business case in samenwerking met de Young Advisory Group en is besloten om de propositie op de markt te gaan brengen als de ultieme whitelabel SaaS oplossing voor bemiddelaars.

Inmiddels zijn er al vele handige functies toegevoegd aan Flexwell waar alle klanten direct van profiteren. Wij zijn hongerig naar méér en zijn op zoek naar ambitieuze ondernemers in de Flexmarkt die klaar zijn voor om verder te groeien met een betrouwbare softwarepartner. Wil jij groeien? Wij groeien met je mee.

Flexwell icoon
...and the winner is

Een prijswinnend concept

In 2022 hebben de ondernemers achter Flexwell met het platform-concept van HuisartsenHulp de Recruitmenttech.nl award in de categorie "Best Case" gewonnen! 🏆

Lees hier meer over de case en de behaalde resultaten van het HuisartsenHulp platform in 2022.